Third Line Kung Fu

Leer wat Third Line Kung Fu precies is en ontdek wat het voor u kan betekenen.

Over Third Line

Het International Third Line Kung Fu Association (ITKA) heeft een omvangrijk aanbod aan cursussen, lezingen en opleidingen waar, met specifieke methodes, vecht- en bewegingskunsten geleerd wordt.

Hierbij wordt een holistische, op de “vijf-elementen-leer” berustende, benadering gevolgd. De leer
van de vijf elementen is zowel in de traditionele Chinese alsook in de Aristoteles beïnvloede westerse filosofie verankerd. De elementen (Aarde, Water, Vuur, Wind en Leegte) staan voor de veranderingsfases en actiekwaliteiten en worden in de vecht- en bewegingskunst uitgedrukt. Een belangrijk onderdeel van de praktijkoefeningen bestaat uit het leren van de betekenis van de vijf elementen en het in de gemeenschap van de beoefenaars op alle niveau’s (lichaam-ziel-geest) over te dragen.

Het aanleren en het doorlopend uitoefenen van de Third Line Kung Fu bouwt onze concentratie en zelfvertrouwen op, werkt inspirerend op alle gebieden van het leven en creëert zo veel vrijheid.

Onder leiding van de Third Line Kung Fu meester Sifu Haydar Yilmaz en samen met de ervaren Kung Fu leraren van het ITKA verkrijgen cursisten het meesterschap over lichaam, ziel en geest door het cultiveren van deze indachtige vechtkunst.

In het bijzonder leren de cursisten de elementenleer te gebruiken om op lichamelijk gebied sterk, bewegelijk, snel en volhardend te worden. Op mentaal vlak leert u omgaan met moeilijke emoties zoals trots, woede, haat en jaloezie.Op geestelijk vlak leert u medeleven, innerlijke vrede, vreugde en wijsheid. In ieder mens rust het talent dit te ontwikkelen.

De Kung Fu leraren van ITKA delen hun kennis en inzichten alsook hun ervaring niet alleen door oefeningen en woorden, maar ook door hun aanwezigheid, hun manier van handelen en de manier waarop zij in het leven staan.

Het instituut richt zich niet alleen op mensen die een holistische benadering in het leven volgen, maar dit ook in de vechtkunst volgen.

Wie is Ruben Lie

Op vroege leeftijd kwam ik al in aanraking met Martial Arts. Ik vond het bijzonder waar je lichaam toe in staat is met de juiste training en begeleiding. De snelheid, eenvoud en slimheid die je gebruikt om jezelf te verdedigen in gevaarlijke situaties.

De filosofie achter deze bewegingen spraken me in het bijzonder aan. Door intensieve training vond ik duidelijkheid en helderheid in mijn hoofd. Dit gevoel wil ik graag doorgeven aan zo veel mogelijk mensen. Ik kijk ernaar uit om met jou deze ervaring te delen tijdens een van mijn trainingen.

– Sifu Ruben

Trainingstijden

Volwassenen:
Maandag: 19:30 uur – 21.00 uur
Donderdag: 19:30 uur – 21.00 uur

Kinderen (van 6 jaar t/m 13 jaar):
Maandag: 18:30 uur – 19:30 uur
Donderdag: 18:30 uur – 19:30 uur

Impressie

Het aanleren en het doorlopend uitoefenen van de Third Line Kung Fu bouwt onze concentratie en zelfvertrouwen op, werkt inspirerend op alle gebieden van het leven en creëert zo veel vrijheid.

Gratis proefles

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor een gratis proefles. Laat uw lichaam en geest de rest doen.

    © 2014 - 2015, Alle rechten voorbehouden - Third Line Kung Fu
    Webdesign & ontwikkeling door Visia Media